Chiromeisjes

Chirowietjes Lichtervelde


Home


Leidingsvoorstelling


Afdelingen


Jaarkalender


Chirokleren


Inschrijven


Contact


VB’s

Beste ouders en wietjes,
Welkom op onze site!

Kinderen van het 1ste leerjaar t.e.m. het 6de middelbaar zijn zeker en vast welkom vanaf 13u45. De activiteiten starten om 14u en eindigen om 17u. 

Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u de groepsleiding altijd contacteren. (zie onderaan de pagina)

Vele enthousiaste groetjes,
De leidingsploeg!

Aansluiten bij Chirowietjes Lichtervelde?

Hou je van kampen bouwen ? Zowel in het bos als met zetels en kussens in het lokaal? Ben je niet bang om vuil te worden en samen met andere kinderen te ravotten? Altijd al eens in een tent willen slapen en samen gezellig liedjes te zingen rond een knetterend kampvuur? Vriendschappen maken voor de rest van je leven? Dan is de chiro zeker en vast iets voor jou!

Iedereen vanaf het eerste leerjaar kan zich aansluiten bij de chiro om samen met ons fantastische jaar vol leuke activiteiten te beleven. Je kan iedere week vrijblijvend aansluiten om te proeven van het chirogevoel! Kijk voor meer info gerust rond op onze site.

Kids van het eerste en tweede leerjaar kunnen aansluiten bij de ribbels. Wie in het derde of vierde leerjaar zit, kan aansluiten bij de speelclub. Kids van het vijfde en zesde leerjaar kunnen terecht bij de kwiks. Vanaf het eerste middelbaar tot en met het tweede ben je welkom bij de tippers. Wie in het derde of vierde middelbaar zit, vervoegt de tiptiens. Als laatste hebben we de aspi’s uit het vijfde en zesde middelbaar.

Trommel dus al je vrienden op en kom samen met ons proeven van het chiroavontuur want Als je ’t mij vraagt: CHIRO!

Voor meer info, mail gerust naar chirowietjeslichtervelde@gmail.com

Vuil spel

Nieuws

Verbouwingen met Cera


http://www.chirolichtervelde.be/wp-content/uploads/2022/02/Aspilokaal.mp4

Met de steun van Cera konden we onze garage ombouwen naar een lokaal voor onze aspi’s. Nu heeft elke afdeling en ook de leiding een eigen plekje in ons heem.

Aspilokaal1

We organiseerden ook zelf enkele financiële acties (spaghettidag, pannenkoekenslag, kalenderverkoop,…) om dit project te verwezenlijken. Een grote dankjewel aan Cera, onze leden, hun ouders en alle chirosympatisanten!

Soubry spaaractie

Soubry
Dit jaar organiseert Soubry terug een actie waar wij maar al te graag aan meedoen! We kunnen namelijk GRATIS spaghetti winnen om van te smullen op kamp (samen met de overheerlijke saus van de kookploeg natuurlijk!) 🍝 Hoe gaat het in zijn werk?1. Koop Soubry pasta. Spaghetti, capellini, spirelli, penne… wat je maar wil!2. Geniet van de heerlijke pasta.3. Knip de barcodes uit de Soubry verpakkingen.4. Breng ze op zondag mee en geef ze aan een van de leidsters.Per 10 codes krijgen we een gratis pakje pasta.
Alvast bedankt om mee te sparen!

Klik hieronder op de afdeling van uw dochter om de kalender en andere info te bekijken.


Ribbels


Speelclub


Kwiks


Tippers


Tiptiens


Aspi's

Ribbels
Speelclub
Kwiks
Tippers
Tiptiens
Aspi’s

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem zeker contact op met 1 van onze groepsleidsters!

Charlotte Verstraete

Groepsleidster
Chirowietjes

0472 06 47 04

Shelsey Debeuf

Groepsleidster
Chirowietjes

0487 49 04 60


Trooper
De banier