RIBBELS

1ste en 2de leerjaar

De allerjongste leden zijn de Ribbels. De Ribbels houden van fantaseren en dat wordt geïntegreerd in de spelen. Ze dompelen zich samen met de leiding onder in de wereld van trollen en heksen, prinsen en prinsessen en andere sprookjesachtige figuren. 

Zit uw dochter bij de Ribbels? Klik dan hier om naar de pagina te gaan!

SPEELCLUB

3de en 4de leerjaar

Klein, maar niet meer de kleinsten. Speelclubbers houden van spelen, zo simpel is dat! Ze ontdekken de wereld en zijn onnoemelijk nieuwsgierig. Ze dollen en rennen door het bos, verkleden zich en trekken eropuit voor een tocht vol spelletjes, plezante liedjes en gekke opdrachten. 

Zit uw dochter bij de Speelclub? Klik dan hier om naar de pagina te gaan!

KWIKS

5de en 6de leerjaar

De Kwiks zijn een heel enthousiaste groep met heel veel energie. Ze houden ervan om competitieve spelletjes te spelen op een zondagnamiddag. Daarnaast vinden ze het ook geen probleem om af en toe een momentje te chillen. 

Zit uw dochter bij de Kwiks? Klik dan hier om naar de pagina te gaan!

TIPPERS

1ste en 2de middelbaar

Ook de Tippers zijn iedere zondag van de partij. Ze zijn geen kind meer, maar toch nog jong en maatschappelijk onvolwassen. Ze houden van uitdagende spelletjes zodat ze het beste van zichzelf kunnen geven. Maar tegen een momentje chillen en eventjes lekker gezellig babbelen zeggen ze zeker geen nee! 

Zit uw dochter bij de Tippers? Klik dan hier om naar de pagina te gaan!

TIPTIENS

3de en 4de middelbaar

Tiptiens kunnen een echte groep vormen en voelen zich ook echt ‘groep’. Ze kunnen hun eigen grenzen en kwaliteiten al veel beter inschatten, los van populariteit. Tiptiens zijn in staat anderen en regels bewust te respecteren.

Zit uw dochter bij de Tiptiens? Klik dan hier om naar de pagina te gaan!

ASPI'S

5de en 6de middelbaar

Aspi's staan af en toe stil bij ‘leiding zijn’ of proeven ze van het leiden van een jongere afdeling. Ook al zijn ze de oudsten, toch leven ze zich heel graag uit in een leuke tocht, een boeiende quiz, een goed discussiespel, een uitdagende knutselactiviteit of een levensgroot gezelschapsspel.

Zit uw dochter bij de Aspi's? Klik dan hier om naar de pagina te gaan!