Jaarkalender


Home


Leidingsvoorstelling


Afdelingen


Jaarkalender


Chirokleren


Inschrijven


Contact


VB’s

Jaarkalender

Startdag

11/09/2022

Liefste (toekomstige) wietjesMet een spetterende tiendaagse achter de rug kunnen we een weliswaar bewogen maar prachtig chirojaar afsluiten. Niet getreurd: ons nieuwe werkjaar staat alweer voor de deur!Jullie zijn allen welkom op 11 september 2022 vanaf 13u45 in de Leysafortstraat 17 te Lichtervelde! Doorheen de namiddag spelen we een groot spel met iedereen samen. Na 17u kan je de leidsters wat beter leren kennen met een hapje en een drankje.Wij zijn alvast klaar om er een lap op te geven! Hopelijk jullie ook?Met dank aan Giovanni Vanneste voor het leuke filmpje van ons kamp te Mol.

Meer informatie over de startdag vind je op facebook. Klik hier om het evenement te openen. 


Waar is Wally? – fuif

08/10/2022

Zoek samen met de Chirowietjes van Lichtervelde naar Wally! Deze 6de editie vindt plaats op 8 oktober 2022 in de legendarische feestzaal De Zwaan.Met een verfrissend pintje (of colaatje) in de hand, goeie platen en croques aan democratische prijzen wordt ook deze editie onvergetelijk.

Meer informatie over deze spetterende fuif vind je op facebook. Klik hier om het evenement te openen. 

Banner op site

Spaghettiavond

30/10/2022

Zondagavond 31 oktober 2021 organiseren wij, Chirowietjes Lichtervelde naar jaarlijkse traditie onze Chiroghettiavond!Iedereen is welkom vanaf 17u00 in OC De Schouw (Statiestraat 113-115, 8810 Lichtervelde).
Aanschuiven aan het buffet kan vanaf 18u.Jullie krijgen deze avond de kans om de foto’s van het voorbije werkjaar en het meer dan geslaagde kamp in Mol te bekijken. Om in de bivaksfeer te blijven, maken onze koks nog eens hun befaamde spaghetti klaar!Meer informatie vind je op facebook. Klik hier om het evenement te openen. 
Spaghettiavond

Pannenkoekenslag

06/02/2022

“Hallo, wij zijn van Chirowietjes Lichtervelde en wij verkopen pannenkoeken ten voordele van ons kamp. 1 pakje kost 3 euro.” … is de zin die jullie vandaag waarschijnlijk wel gaan horen, want we komen deur tot deur om pannenkoeken te verkopen. De opbrengst hiervan gebruiken we om spelmateriaal te kunnen aankopen om of leuke activiteiten te kunnen doen op kamp!

pannenkoek

Vul m’n glASPI

30/04/2022

Het begint stilletjes aan weer mooier weer te worden en de drang om een verfrissende plons in het water te nemen hoort daar natuurlijk ook bij!
Daarom presenteren de aspi’s van chirowietjes Lichtervelde VUL M’N GLASPI – under the sea edition.
Dus heb je zin om alles van jezelf te geven in de enige echte zaal de Zwaan? Kom dan zeker langs op 30 april 2022!
(Ps: iemand aan de haak slaan is ook altijd toegestaan😉)
Sea you then!🌊
Meer informatie vind je op facebook. Klik hier om het evenement te openen.