Inschrijven


Home


Leidingsvoorstelling


Afdelingen


Jaarkalender


Chirokleren


Inschrijven


Contact


VB’s

Inschrijven

Heb je zin om bij onze chiro te komen?  

Wij zijn een meisjeschiro, wat wil zeggen dat alle meisjes vanaf het eerste leerjaar (of die 6 jaar zijn) welkom zijn om ons elke zondag te vergezellen op onze supertoffe activiteiten.
Een normale activiteit gaat door op zaterdag, van 14u tot 17. 
De leden zijn verzekerd een kwartier vóór en na elke activiteit. Het is fijn als iedereen op tijd komt en op tijd terug wordt opgehaald

 

Ben je een nieuw lid?

Stuur een mailtje naar chirowietjeslichtervelde@gmail.com met de volgende gegevens: naam, adres, telefoonnummer en leeftijd van uw dochter. Wij nemen zo snel mogelijk contact op met jullie en verwittigen de leiding van uw dochter! 

OFWEL

Stuur een berichtje naar een van de groepsleiding met volgende gegevens: naam, adres, telefoonnummer en leeftijd van uw dochter.
Telefoonnummers groepsleiding:
Bo Vereecke               0496 05 58 90
Rune Vangenechten    0475 28 34 99
Shelsey Debeuf          0487 49 04 60

Voor de nieuwe leden is het ook mogelijk om een soort van inloopperiode te doen van een aantal activiteiten, om te zien of de chiro wel iets voor uw dochter is. 

Ben je reeds lid?

Zoals ieder jaar komt de leiding zichzelf voorstellen tijdens de huisbezoeken. Hier wordt normaal ook alle praktische info omtrent de inschrijving meegegeven. Voor de duidelijkheid lijsten we ze hieronder nog eens op:

  • Stap 1: Vul de medische fiche op papier of via mail doorgestuurd in. Bezorg deze daarna terug aan de leiding. BELANGRIJK: Vergeet geen (geel) klevertje mee te geven!
  • Stap 2: Schrijf 40 euro over naar BE88 7360 7291 2641 met als mededeling : Inschrijving “naam van uw dochter” + afdeling